CTB CoachingteamBongaerts

  
  

 

Auti-Coaching

 

Ik richt me op mensen (klein en groot) met autisme èn op ouders van kinderen met autisme.

Waarneer ouders de diagnose autisme te horen krijgen, worden zij vaak overweldigd door een storm van emoties: schuldgevoelens, boosheid, (faal)angst, radeloosheid… 

“Hoe moet het nu verder, wie kan ons verder helpen, waar kunnen wij terecht?”,  zijn vragen die ieder ouder zich stelt en die ook cruciaal zijn bij de zoektocht naar hulp. Autisme raakt het hele gezin, de juiste hulp en steun vinden voor de persoon met autisme maar ook voor jezelf als ouder of partner is prioritair.

Ouders zijn de spilfiguren van het gezin; de draaiende motor, met hen staat of valt alles. Het is dus van groot belang dat ook zij efficiënte en praktische hulp vinden in dit levenslange proces.

Bij mij kan u terecht met al uw vragen alsook voor de nodige ondersteuning en persoonlijke begeleiding voor uw specifieke situatie. Ik heb reeds meer dan tien jaar ervaring met autisme als moeder en als coach. De combinatie van zowel theoretische als praktische kennis èn mijn ervaringen kan ik vertalen in een ondersteunende rol bij de begeleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coachingteambongaerts © 2012 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

 

…I have not failed. I’ve just found 10.000 ways that won’t work.        (Thomas Edison)